Tu stiai care sunt avantajele patuturilor pliante ?

mama cu bebelul ei in patutIn zilele de astazi patuturile pentru cei mici s-au diversificat destul de mult, pe piata fiind disponibile fel si fel de modele care mai de care mai sofisticate si mai multifunctionale. Unele dintre cele mai cautate modele de patuturi pentru copii sunt cele pliante si cele din lemn. In cele ce urmeaza o sa fac o comparatie intre cele doua pentru a stii fiecare care i se potriveste cel maii bine in functie de nevoile celui mic si de ale parintilor lui.

Avantajele  patuturilor pliante

Principalele doua avantaje ale patuturilor pliante sunt reprezentate de manevrarea usoara si faptul ca sunt foarte practice. Insa multi parinti sunt de parere ca aceste patuturi pliante ar trebuie folosite doar ca un mic loc de joaca pentru cei mici sau pentru calatorii si stati la un hotel. In ceea ce priveste materialul din care sunt facute, acesta este de cele mai multe ori din metal si panza sintetica.

ofera-i celui mici tot confortul cu un patut pliant pentru copii

Patuturile de copii pliante sunt realizate din parti metalice si panza sintetica, fiind disponibile intr-o varietate foarte mare de culori si modele, usor de adaptat ambientului casnic. Ca si patuturile de lemn, si cele pliante au cate doua niveluri de ajustare a saltelei, unul care poate fi folosit de la nastere, iar cel inferior de la varsta de 6 luni incolo.

Patuturile pliante dispun de multe accesorii precum carusel, panou electronic cu lumina de veghe, muzica de leagan inclusa, buzunare de depozitare si nu numai. Dupa cum se observa un astfel de patut de copii are multiple accesorii folositoare pentru nevoile de zi cu zi ale celui mic.

, , ,