Simona Halep este in TOPUL celor mai de succes femei din tara!

Simona Halep nu este numarul unu doar in clasamentul WTA, ci si in ierarhia celor mai de succes femei din Romania. Topul facut public de Capital o gaseste pe prima pozitie pe Simona (460 de puncte).

Halep e urmata de Corina Cretu (415 puncte), Comisarul European pentru Politici Regionale. Podiumul e completat de antreprenoarea Anca Vlad (405).

Halep a intrat in premiera si in Top 300 al celor mai bogati romani

Aceasta a castigat mai mult de 20 de milioane de euro doar in 2017. Pe prima pozitie este, pentru al patrulea an consecutiv, Ion Tiriac (1,8 miliarde de euro).

Cea mai importanta achizitie a jucatoarei noastre pana in prezent este un hotel in Poiana Brasov.

Conform ultimelor informatii, ultima achizitie a Simonei Halep are 15 angajati, iar media castigurilor lunare depaseste 2.200 de lei, scrie Libertatea. Liderul WTA e un patron model, povestesc angajatii. Ultima data cand a fost in vizita, Halep nu s-a putut caza la propriul hotel.

“Saptamana trecuta, Simona ne-a anuntat ca vine in Poiana. Intre timp, noi aveam facute rezervarile pentru cazare. Cum nu puteam sa-i dam afara pe clienti, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Asa ca a mers sa stea la cel de vis-a-vis, Alpin” au relatat, pentru sursa citata mai sus angajatii hotelului.

Hotelul are 24 de camere si apartamente, iar preturile de cazare ajung si la 100 de euro pentru o noapte. Turistii primesc in schimb o vedere catre Masivul Postavaru si muntii Piatra Craiului. Conform sursei precizate mai sus, Ion Tiriac ar fi vizitat si el de curand hotelul pentru a se convinge ca sportiva pe care o protejeaza a facut o investitie rentabila.

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a achizitionat in ultimii ani mai multe proprietati in Constanta, orasul sau natal, dar si in imprejurimi, iar de curand a finalizat constructia unei vile superbe, evaluata la peste jumatate de milion de euro.

De asemenea, exista informatii conform carora familia Halep grabeste si finalizarea unui hotel cu 7 etaje in statiunea Mamaia, aproape de plaja, acesta urmand a fi gata pana la finalul anului.

Sursa: http://www.digisport.ro/Sport/SPECIAL/Simona+Halep+in+topul+celor+mai+de+succes+femei+din+Romania