Racoreste-ti vara cu cuburile de gheata de la IceWorld.ro

IceWorld este cea mai importanta companie din Romania in productia si distributia de gheata, fiind un partener serios si responsabil care da dovada de foarte mult professionalism. Ei produc cele mai bune produse din gheata si anume, cuburi de gheata, calupuri de gheata si cea mai noua inventi in materie de produse din gheata este shotul din gheata care este produs exclusiv de Iceworld. Acestia sunt cunoscuti atat in plan national, fiind prezenti pe piata de gheata din anul 2006, dar si pe plan international fiind activa pe pietele de gheata din Spania si Italia unde sunt foarte apreciati.

Care este diferenta dintre cuburile de gheata si calupurile de gheata?

Gheata-cuburi

Iceworld produce o diversitate de produse din gheata si anume , cuburile de gheata care sunt de cea mai buna calitate acestea rezistand pana la 45 de minute in paharul de bautura fara sa se topeasca si sunt foarte cautate de barurile, pub-urile si restaurantele din toata tara, dar si cuburile de gheata carbonica care formeaza o atmosfera foarte speciala, folosita cel mai mult de barman pentru clientii amatori de efecte speciale sau la petreceri.Comandand cuburi de gheata puteti scapa de stresul de a lea produce singuri si care nu sunt de foarte buna calitate si dureaza foarte mult si mai ales de stresul de a produce cuburi de gheata cu perioada mare de decongelare care poate dura si zeci de ore. Calupurile de gheata produse de Iceworld sunt cele mai potrivite atat pentru amatorii care vor sa isi exerseze abilitatile de sculptat in gheata dar si pentru profesionistii care vor sa creeze constructii din gheata precum un iglu sau un castel de gheata. Iceworld are cele mai bune oferte de pe piata privind livrarea ghetii, astfel la orice comanda de peste 50 de kg beneficiati de transportul la domiciliu si daca trebuie livrat in Municipiul Bucuresti, transportul este gratis, si pentru comenzile de peste 1000 de kg aveti ocazia sa negociati pretul initial astfel beneficiind de o reducere substantiala.

De ce sunt de calitate cuburile de gheata?

Cuburile de gheata de la Iceworld sunt de cea mai buna calitate datorita folosirii celor mai moderne aparate pentru crearea si intretinerea ghetii. Iceworld este cunoscut ca fiind un bun collaborator cu Scotsman, liderul mondial in producerea echipamentelor ultra-moderne pentru producerea ghetii si pentru filtrarea apei care este principalul factor al calitatii produselor din gheata.

cuburi gheata

, ,