Patut bebelusi special

Patul creat de studioul irlandez de design Joseph Welsh face parte din seria de obiecte Enignum, care mai conţine mese pentru dining, scaune şi console, scrie telegraph.co.uk.

Pentru realizarea patului au lucrat patru oameni şi au fost necesare nouă luni de lucru, dintre care trei doar pentru uscarea lemnulului. Piesa de mobilier e realizată din lemn de frasin, mai uşor de prelucrat, şi a fost lucrată în mare parte manual.

Nu există decât 5 astfel de paturi, unice prin natura lor şi  descrise ca “free form compositions” , iar preţul pentru unul singur este de 120.000 de lire sterline.

Unul dintre aceste cinci modele a fost realizat pentru licitaţia Modern Makers, organizată de Sotheby’s, a doua cea mai mare casă de licitaţii din lume, după Christie’s.  *

Daca ati da 120.000 de lire sterline pe un pat, atunci cred ca va intereseaza mult si un patut bebelusi special de pe babyneeds.ro.

Va recomand cu caldura magazinul online Babyneeds. Gasiti patut bebelusi de calitate, dar si ieftin, evident, mai ieftin de 120.000 de lire.

Totul se face online, pe babyneeds.ro. Magazinul bebelusului tau.

*sursa