Pantofi cu toc de ocazie din piele naturala de la Diane Marie

pantofi cu toc de ocazie la preturi foarte bunePantofii de dama sunt fac parte din categoria produselor cu cel mai mare volum al vazarilor de incaltaminte de dama, acestia sunt preferati de catre un numar foarte mare de consumatori si pot fi purtati toata perioada anului, nefiind afectati de sezonalitate.

PantofiDianeMarie.ro – incaltaminte de calitate

PantofiDianeMarie.ro este un magazin online ce ofera clientilor sai incaltaminte de dama de cea mai buna calitate, toate articolele sunt confectionate din piele naturala, material ce ofera o rezistenta in timp mai ridicata, dar si o eleganta specifica de care orice pantof are nevoie.

Cumpara-ti pantofi de ocazie cu toc

De la Diane Marie iti poti cumpara pantofi cu toc de ocazie la preturi foarte bune, aceasta categorie de produse beneficiaza de un numar mare de modele din care poti sa iti alegi cu usurinta, produsul sau produsele pe care le preferi. Modelele din piele te vor incanta prin diferite culori si accesorii specifice, alese special pentru a da un plus de originalitate articolelor.

Pantofii de dama pe care poti sa ii gasesti la Diane Marie sunt segmentati in mai multe categorii, avem pantofi stiletto, pantofi de ocazie, pantofi de mireasa, pantofi decupati si chiar pantofi de tip oxford cu siret. Dintre acestia cei vizati sunt cei de ocazie cu toc, modele prezinta atat un toc de tip cui, cat si un toc normal, cu dimensiuni ale acestuia cuprinse intre 5-6 cm si 12-13 cm. La modelele de pantofi de ocazie cu toc inalt intalnim o platforma atasata in partea din fata a pantofului pentru a crea un grad de comoditatea ridicat.

, , , , , , ,