Odorizantele de camera potrivite oricarui spatiu: la Arli.ro ai peste 90 de arome

Odorizantele de camera sunt un mod placut de a schimba aerul din incaperi, mai ales daca avem si invitati care vor veni la noi si vrem ca totul sa fie perfect. Daca ati observat, atunci cand intrati intr-un magazin de haine, in salonul de infrumusetare, la sala de fitness, intr-un centru comercial, in clinicile medicale, se simte un miros discret, de odorizant pentru camera. Asa, se pastreaza un aer curat, de care se vor bucura cei care intra. Daca si tu ai o afacere sau chiar si acasa la tine, alege un odorizant de camera placut, care sa se impregneze in jur.

Parfumurile ambientale – eficienta maxima, chiar si in spatiile mari

Parfumurile ambientale trebuie cautate si alese, in functie de unii factori, precum marimea incaperii in care vor imprastia mirosul discret sau aroma pe care o vrem. Spre exemplu, daca avem un hotel ce se numeste „Orhideea”, un odorizant de camera cu miros de orhidee este cea mai inspirata alegere, iar clientii tai vor ramane cu o impresie generala foarte placuta. Faptul ca te interesezi de un odorizant pentru camera care sa se potriveasca cu ambientul pe care doresti sa il creezi, inseamna ca te intereseaza starea de bine a clientilor tai, iar asta se va vedea, chiar de la prima vizita.

odorizante hotel

Hai sa vedem, acum, ce paleta de arome gasim pe piata. In unele magazine online specializate in produse de curatenie si odorizante de camera, vom gasi chiar si peste 50 de arome. Daca ne uitam pe Arli.ro, chiar nu mai stim ce sa alegem; atat de diversa este gama de odorizante pentru camera: peste 90 de arome! Asa ca, inainte de toate, e bine sa vedem ce ne poate oferi un magazin de acest tip si ce se potriveste cel mai bine stilului nostru.

  • Pe Arli.ro am descoperit 6 game cu arome disponibile pentru dispenserele si dispozitivele de odorizare, si anume: Aromatherapy, Exotic fruits, Refreshing, Flowers and Earth, Delicatese si Reminiscent. Iubitorii de pace, de liniste, de yoga, vor indragi imediat gama de odorizante pentru camera Aromatherapy. Dupa cum sugereaza si numele ei, aceasta are legatura cu terapia prin arome. Gama aceasta se adreseaza celor care prefera activitatile care se desfasoara afara, in aer liber. Cam aceasta este prospetimea pe care odorizantele pentru camera Aromatherapy o aduc!
  • Gama de odorizante de camera din gama Exotic fruits este ideala pentru persoanele care vor sa simta in aer miros de fructe. De la struguri, papaya, cirese, capsuni, mango, kiwi, zmeura, mere, portocale, la pepene galben sau pinacolada, toate aromele acestea vin sa umple incaperile cu prospetimea unei gradini de vara.

odorizante camera

 

  • Refreshing este o a treia categorie de odorizante pentru camera care aduce prospetime spatiului in care se folosesc. Aceasta categorie de la Arli.ro cuprinde odorizante precum: Addiction, Sparkling Water, Sensual, Mistery, Breeze sau Berberries. Depinde de tine ce anume iti place.
  • Doamnele si domnisoarele se vor bucura de cea de a treia categorie de odorizante de camera, si anume Flowers, care, dupa cum ii spune si denumirea, este plina de prospetimea unui camp de flori, direct la tine in casa, ori in hotelul, pensiunea, clinica, scoala pentru care vei alege un parfum din aceasta gama de arome florale.

Odorizantul de camera se monteaza foarte simplu

Da, desi ar putea sa te sperie montarea acestui dispozitiv, e bine sa stii ca nu ai de ce sa te temi. De fapt. Odorizantele de camera se monteaza pe perete, foarte simplu. Gandeste-te cat de folositor va fi in hotelul tau, unde, dincolo de toate elementele feng-shui pe care le-ai ales, va imprastia un parfum discret si un astfel de odorizant de camera, iar tesaturile, lenjeriile de pat, draperiile, tapiteriile si mochetele vor fi impregnate cu un parfum placut, din orice gama vei alege tu.

 odorizant camera

, ,