Marsupii pentru bebelusi

marsupii pentru bebelusiDe la sling-uri simple pana la marsupiile modulare de tip rucsac exista o multitudine de marsupii potrivite fiecarui parinte si stil de viata. Aflati din acest articol ce fel de marsupii vi se potrivesc cel mai bine in functie de buget, de modul in care doriti sa purtati copilul si de persoanele care vor folosi efectiv acest marsupiu.

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti un marsupiu, este cel referitor la modul de prindere al marsupiului, acesta afectand in mod direct persoana care il poarta. Exista marsupii care se prind in fata (pe piept), in spate, pe ambii umeri sau numai pe unul. Pentru parintii care au probleme cu spatele, sunt mai convenabile marsupiile frontale sau prinse la spate care distribuie greutatea pe ambii umeri. Multi parinti insa prefera flexibilitatea oferita de marsupiile cu prindere pe un singur umar.

Dupa cum puteti citi aici, marsupiile pentru bebelusi sunt de nenumarate feluri. Depinde de modul in care doriti sa purtati copilul, depinde de cate luni are bebelusul, depinde de recomandarile medicului.

Daca nu v-ati hotorat, gasiti marsupii pentru bebelusi pe babyneeds.ro. Foarte simplu si eficient, intrati, comandati si a doua zi puteti merge la cumparaturi sau oriunde doriti dumneavoastra, cu copilasul la pieptul dumneavoastra.