Lenjeria intima angro – pe internet o gasiti pe cea mai ieftina

Avand un mic magazin ce tocmai l-am deschis si pe care trebuie sa il aprovizionez cu o sumedenie de articole de imbracaminte sau de incaltaminte pe care le voi vinde la randu-mi, zilele trecute, impreuna cu prietenul si asociatul meu, ne-am pornit in cautarea unor furnizori de haine en gros. Intrucat rafturile de lenjerie erau goale aveam nevoie sa gasim un magazin ce comercializeaza lenjerie intima angro.

Astfel, ne-am urcat in dubita pe care o folosim cand ne ducem sa cumparam marfa si am pornit inspre un angro bine cunoscut din zona Colentina.

Din cauza faptului ca traficul a fost infernal am ajuns in doua ore in incinta complexului. Stiam ca modele de lenjerie intima angro gaseam pe rafturile multor comercianti, insa o buna parte din aceasta era confectionata din materiale de proasta calitate si parca urma a se desira dupa prima spalare. In plus, aspectul lenjeriei intime ce se vinde in regim angro era cel putin demodat. De asemenea, din lenjeria intima pe care am vazut-o ieseau ate si, in plus, ni se percepeau niste preturi cu mult peste bugetul pe care eram dispusi sa il alocam.

lenjerie intima angro

Lenejerie intima angro – ce modele am gasit pe internet?

Dupa cateva ore de plimbat printre standurile centrului comercial, ne-am intors acasa cu buzele umflate.

Nu am cumparat nimic intrucat voiam sa evitam cu orice pret riscul de a ramane cu ea pe rafturi.

A doua zi, in incinta magazinului, stand in fata calculatorului, ne-am decis sa ne uitam dupa lenjerie intima en gros si pe Internet.

Am deschis celebrul motor de cautare Google, am scris cuvintele “lenejerie intima en gross” si ni s-au afisat zeci de rezultate. Au urmat doua ore de comparat produsele si de analizat preturile, insa, de data aceasta, nu am mai pierdut timpul.

Intr-un final am ajuns pe site-ul magazinului online Angroseria.ro. Acest magazin online ne-a captat atentia deoarece avea un stoc de lenjerie intima angro foarte diversificat si intrucat practica preturi ieftine.

Asadar, in fata privirii ne defilau urmatoarele modele de lenjerie:

  • Lenjerie intima angro de dama: in aceasta colectie am gasit sosete multicolore a caror marime este cuprinsa intre 36 si 41, sosete uni, sosete de plasa a caror lungime ajunge pana la genunchi, chiloti de dama uni sau cu imprimeuri, chiloti de dama cu buline, chiloti tanga de culoarea rosie sau roz si sosete de lycra
  • Lenejerie intma angro pentru barbati: in aceasta colectie am avut de ales intre chilotii tanga pentru barbati (acestia au culoarea alba, neagra sau rosie), sosete de barbati uni cu marimile cuprinse intre 42 si 48 sau sosete in doua culori. Acestea sunt atat scurte, cat si lungi
  • Lenjerie intima angro pentru copii: in aceasta gama erau cuprinse sosete scurte multicolore a caror lungime este cuprinsa intre 18 si 22, sosete lungi bleumarin, roz sau negre, chiloti ale caror margini au buline, chiloti cu dantele, boxeri pentru adolescente, de culoarea rosie sau galbena, cu imprimeuri sau cu motive geometrice

lenjerie intima en gros

Lenjerie intima angro – click si am cumparat-o

In cele din urma, ne-am decis sa cumparam sosete de barbati, chiloti si sosete de plasa pentru femei si boxeri pentru adolescente.

De data aceasta, in schimb, nu am mai facut drumuri, nu am mai strabatut orasul, nu am mai consumat motorina si  nu am mai pierdut timpul, ci am realizat o comanda online, din propriul magazin.

Asadar, daca aveti un magazin si va doriti sa va cumparati la preturi ieftine lenjerie intima angro astfel incat sa generati un real profit, indreptati-va atentia catre Angroseria.ro.

lenjerie intima engros

, , , , , ,