Invitatii pentru nunta – Cateva modele foarte deosebite la comanda

invitatii sau marturii boutique weddingZiua nuntii tale, moment la care te-ai gandit inca de cand erai mica, se apropie din ce in ce mai repede.Daca ai ales deja localul unde acest eveniment foarte important din viata ta  o sa aiba loc, atunci poti sa incepi sa cauti invitatiile perfecte pe care mai apoi sa le trimiti cu drag tuturor oamenilor pe care ii vrei aproape la un asa moment special.

Trebuie sa ai in vedere anumite elemente atunci cand te apuci sa te uiti dupa invitatii. In primul rand invitatiile pe care urmeaza sa le comanzi trebuie sa se potriveasca cu voi 2 si bineinteles cu tema aleasa pentru nunta voastra, sau daca nu ati ales o tema, tipul de nunta; clasic, modern, retro etc.

Acorda o atentie sporita la culorile folosite pentru invitatii, trebuie sa fie in armonie astfel incat totul sa arate de bun gust si nu un kitch dezastruos. De asemenea asigura-te ca fontul cu care urmeaza sa fie scris textul pe invitatii este unul vizibil si usor de inteles astfel incat invitatii tai sa nu aiba probleme in a intelege localul unde are loc nunta. Eu mi-am comandat 100 de invitatii pentru nunta handmade si foarte deosebite de la Boutique Wedding si mi-au placut foarte mult.

Si plicurile in care vor fi trimise invitatiile trebuie sa fie de o calitate buna, nu din hartie subtire prin care se poate vedea continutul acestuia, sau o granulatie mica a hartiei astfel incat imprimarea acestora sa arate foarte prost.

Un alt lucru pe care unii il gasesc util, este atasarea in invitatie a unei harti cu caile de acces la localul unde are loc petrecere.Poti sa ai si tu in vedere acest lucru atunci cand te duci sa dai comanda de invitatii.

Pe boutiquewedding.ro gasesti invitatii de nunta ce se potrivesc cu orice tema si pentru orice gust si buget.

, , ,