In caminul de batrani particular, bunica mea are parte de liniste si ingrijire

De la o vârstă, cei trecuți de a treia tinerețe au nevoie de îngrijire medicală, precum și de un spațiu unde să se relaxeze și să socializeze cu cei de aceeași vârstă. Împreună cu familia noastră, am decis că cel mai potrivit loc unde bunica mea poate să aibă parte de îngrijire este un cămin de bătrâni privat, la standarde europene și condiții de 5 stele.

Servicii oferite de azilul de bătrâni  “Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru”

azil batrani potrivit pentru cei varstnici

Înainte de a ne hotărî asupra celui mai potrivit loc unde bunica mea ar putea locui de acum încolo, am făcut o documentare asupra azilelor de bătrâni cu cele mai bune servicii și care să răspundă tuturor cerințelor noastre. Așa am ajuns să găsim căminul particular “Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru”, un loc liniștit, care, de-a lungul timpului, a devenit al doilea cămin pentru bunica mea. Ceea ce ne-a atras cel mai mult la căminul particular au fost serviciile ireproșabile, dintre care cele mai importante sunt cele medicale.

Întrucât bunica a suferit o intervenție chirugicală, echipa de medici și asistente a azilului de bătrâni pentru care am optat ne-au oferit servicii de îngrijire la pat, aplicarea tratamentului conform schemei, alimentație personalizată, precum și servicii de îngrijire corporală menaj zilnic, ori de câte ori este nevoie. Căminul particular este dotat cu mobilier modern, camere prietenoase, o bibliotecă și un spațiu de relaxare, precum și cu o bucătărie modernă și o sală de mese primitoare.

În funcție de nevoile bunicii, personalul căminului de bătrâni particular ne-a ajutat să beneficiem de o ofertă personalizată pentru cazare, în care să fie incluse toate serviciile de care ea are nevoie în mod constant. Căminul particular “Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru” este o a doua casă pentru bunica mea și locul în care orice rezident are parte de cele mai bune condiții de îngrijire.

, , ,