Drujbele de la Magazia lui Costica mi-au usurat si sporit activitatile industriale de taiere a bustenilor din lemn

Domeniul de activitate al firmei pe care o detin este cel de prelucrare a lemnului. Angajatii mei desfasoara zilnic activitati de taiere a lemnului, prin urmare acestia au nevoie de drujbe puternice si rezistente la lemn tare .

In urma cu cateva saptamani a trebuit sa imi cumpar noi motofierastraie deoarece cele pe care le foloseam de mai mult timp se stricasera si de reparat le reparasem de cateva ori dar in cele din urma nu au mai putut fi reparate.  Prin urmare a trebuit sa caut un magazin ce imi putea furniza drujbele de care aveam nevoie pentru a-mi desfasura activitatea comerciale cu productivitate.  Dorind sa imi gasesc un furnizor care, in acelasi timp, sa imi ofere si servicii de service, acestea fiind foarte importante pentru mine in calitate de persoana juridica am inceput sa intreb cunostintele pe care le aveam.

Cu surprindere nici o cunostinta nu a stiut sa imi recomande un furnizor de drujbe care sa aiba si servicii de service.  Neavand alte solutii am inceput sa caut pe internet un astfel de magazin. Printre alte magazine am gasit unul care se numeste Magazia lu’ Costica acesta oferind si service la drujbele pe care le comercializeaza dar si la alte produse precum motocoase, trimmere, atomizoare, masini de tuns gazon si nu numai.

De ce am optat pentru  drujbele de la acest magazin online!

pachet drujba + ulei de uns lantul

Intrand pe site-ul lor mi-a atras atentia gama larga de produse pe care le comercializeaza, Magazia lu’ Costica fiind un mare furnizor de produse agricole, echipamente industriale si nu numai. In ceea ce priveste gama de motofierastraie acestea sunt reprezentate de mari branduri de astfel de produse precum Stihl,  Efco,  Bosh si nu numai. Pe mine ma interesau in special drujbele Stihl acestea fiind unele pe care le-am folosit in trecut si angajatii mei mi-au zis doar cuvinte de lauda despre ele.

Dintre ofertele pe care cei de la Magazia lu’ Costica le aveau am optat pentru un pachet de drujbe Stihl impreuna cu anumite sticle de ulei pentru lant, astfel de pachete fiind extrem de avantajoase pentru mine  care am cumparat mai multe drujbe si care totodata am nevoie de astfel de accesorii de drujba precum  uleiul.  Cum angajatii mei folosesc foarte frecvent motofierastraiele, acestia trebuie sa le unga cu ulei foarte des prin urmare un astfel de accesoriu imi era foarte util.

Ce mi-a mai placut la cei de la Magazia lu’ Costica este personalul, unul foarte amabil si rabdator ceea ce pentru mine a fost foarte important deoarece in general ma hotarasc mai greu atunci cand trebuie sa investesc o suma importanta de bani.

Nu in ultimul rand ce am mai observat  la acest magazin este preocuparea lor fata de utilizatorii de astfel de produse, ei avand un canal de youtube pe care posteaza fel si fel de tutoriale despre folosirea produselor pe care ei le comercializeaza. Unul din tutorialele lor le gasiti mai jos:

Revenind la drujbele pe care le-am cumparat de la ei pot spune acum dupa cateva saptamani ca ai mei angajati sunt foarte multumiti de ele si le folosesc cu mare spor in activitatile comerciale pe care le desfasuram zilnic.

, , , ,