De ce este necesar un sistem de alarma in locuinta dumneavoastra

Infractionalitatea este o adevarata problema in zilele noastre si de aceea trebuie sa ne luam cat mai multe masuri de siguranta pentru ca sa ne simtim si sa fim in siguranta dar si ca sa ne protejam bunurile si cel mai bun mod este prin instalarea unui sistem de alarma.

De ce trebuie sa tineti cont cand va alegeti un sistem de alarma

sisteme de alarma

Alegerea unui sistem de alarma poate parea simpla la prima vedere dar sunt foarte multe criterii care trebuiesc luate inainte de a face alegerea potrivita. Daca doriti ca alegerea facuta sa fie cea potrivita atunci ar trebui  sa stiti ce componente are un sistem de alarma:

  • Panou de control unde se petrec toate operatiunile si unde sunt contectati toti senzori prin cablu sau wireless
  • Tastatura, de aici se activeaza si dezactiveaza alarma, de obicei prin tastarea unui cod.
  • Telecomanda, cu ajutorul acesteia puteti sa activati si dezactivati alarma de la distanta
  • Sirenele sunt sistemul de avertizare cand alarma este declanasta
  • Senzorii de usi si geamuri care activeaza alarma cand sunt deschise caile de acces.
  • Detectoare de miscare
  • Buton de panica, care alerteaza instant firma de paza si protectie

Daca doriti ca sistemul de alarma sa fie eficient, trebuie sa apelati la specialsiti pentru instalarea acestora. Puteti sa va cumparati sistemul de alarma dorit de la InicInstal.Acestia au zeci de tipuri de sisteme de alarme la preturi ieftine si puteti alege ca specialistii acestora sa va instaleze sistemul de alarma pentru a fi siguri ca acesta functioneaza corespunzator.

Pe langa sisteme de alarma puteti sa va cumparati si detectoare de fum

Daca doriti sa aveti casa in siguranta, atunci pe langa sistemele de alarma sa va cumparati si detecctoare de fum. La InicInstal puteti sa va comandati online sistemul de alarma dorit si acestia va pun la dispozitie mai multe modalitati de plata, de la plata in numerar sau cu cardul bancar si pana la 12 rate fara dobanda de la partenerii acestora. Transportul se realizeaza rapid oriunde in tara, in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Daca doriti ca locuinta si bunurile dumneavoastra sa fie in siguranta, atunci va recomandam sa va cumparati un sistem de alarma.

, ,