Cum trebuie sa se imbrace barbatii inalti si barbatii scunzi

Tinuta vestimentara creeaza adesea probleme, nu numai sexului frumos, ci si barbatilor. Ei trebuie sa stie ca nu orice fel de haina se potriveste musculosului sau omului mic de statura. In ciuda eforturilor depuse, greselile persista. De aceea, pentru a fi la moda si a se simti bine in pielea lor, oamenii isi educa gustul.

Si daca v-ati propus sa mergeti la shopping, aflati ce aveti voie sa puneti in cosul dumneavoastra, cu alte cuvinte sa folositi mici trucuri, tinand seama de morfologia avuta.

Cum trebuie sa se imbrace barbatii inalti si barbatii scunzi

  1. Barbatul scund

Ca sa fie sexy, este incurajat sa adopte stilul elegant conferit de un costum. In acest caz, haina nu trebuie sa fie prea scurta, dar nici sa depaseasca fesele inferioare. Exclus sacoul la doua randuri de nasturi, cat si redingota (mai ales la miri)! Se va alege o incaltaminte clasica, ce-i permite intrebuintarea unei talonete discrete. Pantalonul sa treaca putin peste solduri, astfel incat silueta sa para supla si armonioasa.

Nuantele uni si culorile inchise sunt recomandate barbatilor din aceasta categorie, atunci cand acestia aleg stilul casual. Elementele decorative sunt acceptate cu o oarecare discretie.

De asemenea, dungile foarte fine. Blugii usor evazati jos (bootcut) vor face ca picioarele sa arate lungi, iar puloverele in V, cotate ca fiind foarte elegante, completeaza tinuta. Iarna se imbraca paltonul nici prea lung, nici prea scurt sau un bluzon.

  1. Barbatul inalt

Pentru stilul “foarte cool”, se mizeaza pe blugi largi cu buzunare false si, de ce nu, cu motive, pentru a se da volum genului astuia de tinuta tanara. Manecile scurte suprapuse peste manecile lungi, jachetele cu gluga au de asemenea acelasi rol.

Pentru stilul casual pot opta chiar si barbatii care isi permit sa nu poarte costum la birou. Pantalonii din velura, asortati cu un pulover la baza gatului (nu cel in V, care accentueaza obrajii “trasi”) dau o infatisare placuta. Pot ajuta si pantalonii cu manseta.

Barbatii obligati sa adopte in toate imprejurarile stilul “class” vor alege costumul care sa-i puna in valoare silueta. Fara “umeri de astronaut”. Vestonul prea scurt trebuie evitat, caci dezavantajeaza. Un pantalon bine ajustat pe posterior ajuta ca barbatul “filiform” sa fie sexy. In anotimpul friguros, paltonul, un pic mai jos de genunchi, ca si cabana cu gluga sunt la ele acasa.

, ,