Cum gasim cele mai ieftine aparate de muls vaci

Unde gasim aparate de muls vaci ieftine? Cu siguranta multi fermieri si-au pus la un moment dat aceasta intrebare. Aparatele de muls vaci sunt aproape indispensabile in cadrul unei ferme de vaci. Mulsul manual se efectueaza foarte anevoios iar daca vorbim de o ferma ceva mai mare, risipa de energie si forta de munca e uriasa. In acest sens aparatele de muls vaci sunt mult mai rentabile. Consumul de curent electric nu e foarte mare, iar in cazul fermelor mari, o astfel de mulgatoare isi recupereaza investitia incepand chiar din a doua luna de la achizitie.

Mai amintim aici si de faptul ca potrivit normelor europene e recomandat ca mulsul sa fie mecanizat si in niciun caz manual. Pe langa faptul ca mulsul mecanizat este mai rapid, acesta prezinta si alte beneficii. In primul rand in cazul mulsului mecanizat sansele ca laptele proaspat muls sa se contamineze cu diverse bacterii sau substante nocive pentru organism, este aproape zero. Ceea ce inseamna ca mulsul mecanizat este mult mai igienic decat cel manual.

Revenind la intrebarea cu care am deschis acest articol, cele mai ieftine aparate de muls vaci se gasesc pe internet. Inox Center este un magazin online ce ofera aparate de muls vaci la preturi mici, oferta fiind una variata. Pe InoxCenter.ro vei gasi Milka, Galaxy, sau alte marci populare pentru toate buzunarele si necesitatile. Se poate comanda online, in doar cateva minute, simplu si usor.