Colectarea deseurilor electronice si orasul cetatenilor responsabili

Cu totii sunt recoltatori de deseuri electronice, indiferent daca suntem de acord sau nu cu aceasta afirmatie. Tot ceea ce exista in casa, de la bateriile din telecomanda sau becurile din camera, pana la electronicele si electrocasnicele mari, cu toate vor deveni la un moment dat deseuri DEEE.

Cum scapam usor de ele? Ei bine, metoda clasica este aceea de a le arunca unde ne vine la-ndemana! Ceea ce nu stim insa este ca fiecare actiune de acest tip are ca efect negative deteriorarea mediului si stagnarea dezvoltarii durabile a oraselor.

Pentru un oras in care exista spiritul civic si responsabil al cetatenilor, colectarea acestor deseuri electronice este esentiala. Astfel,trebuie cunoscutfaptul ca deseurile electrice, car si cele electronice sau electrocasnice pot genera a adevarata castastrofa asupra mediului, insa tu poti preveni aceasta situatii prin solutii simple si rapide!

 Cum poti contribui la colectrarea deseurilor electronice din orasul tau?

Inainte de a vorbi despre efectele pe care le poate avea actiunea ta de colectare a deseurilor electronice, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru ao demara:

colectare DEEE

Pas 1 – telefonul celor de la Green Global este deschis in permanenta pentru tine

Pas 2 – da click aici pt colectarea de deseuri electronice si intra pe site pentru a te informa cu privire la toate aceste servicii oferite de catre cei care au grija ca orasul tau sa luceasca!

Pas 3 – Firma de colectare deseuri electronice se ocupa de ridicarea si transportul acestora direct de la sursa, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa te asiguri ca vei renunta la deseurile DEEE care vor afecta mediul

Pas 4 – Reciclareea deseurilor DEEE este ultimul serviciu de care se va ocupa Green Global.  Electronicele devenite deseuri poti fi restaurate, insa pentru a intra din nou in circuitul electronic ele trebuie sa beneficieze de un process complet de reciclare. Green Global te asigura ca procesul de reciclare electronica este unul complet si complex, optim pentru era moderna in care traim.

Asadar, poti contribui la prospetimea orasului tau apleand la Green Global, firma care respecta mediul inconjurator prin servicii integrate secolului 21.

Ce se intampla daca nu sunt colectate deseurile electronice, electrice sau electrocasnice?

colectare deseuri electrice

  • Televizorul poate polua intreg mediul in care stai pe o distanta de 50 metri, intrucat contin tub catonic
  • Ceasul de perete poate contine mercur
  • Telefonul sau calculatorul sunt alcatuite din metale grele

Si asa putem continua cu zeci de alte exemple! Ei bine, daca te gandesti ca le poti incinera la groapa de gunoi din oras, te sfatuim sa te gandesti de doua ori! Aceste DEEE vor emana o mare cantitate de dioxid de carbon si tone de mercur in aerul expirat.

Daca ai de cand sa locuiesti in oras curat , atunci Green Global este firma perfecta pentru tine!

Ai grija de mediul inconjurator si contribuie la sanatatea orasului tau prin colectarea deseurilor electronice!

, , , ,