Cele mai asteptate masini in 2018. Sunt INCREDIBILE!

Anul 2018 se anunta plin de lansari in lumea automobilistica. Marii producatori pregatesc atat masini noi, cat si facelifturi pentru modele deja existente.

masini 2018

Mercedes pregateste noul Clasa A Sedan, o noua generatie de CLS, hibridul pe hidrogen GLC F-Cell, dar si facelifturi pentru Clasa C si Clasa G.

Jaguar va lansa I-Pace, unul dintre cele mai asteptate SUV-uri electrice la ora actuala. Masina va aparea pe strazi dupa jumatatea nului 2018, dar exista deja multi clienti nerabdatori care au comandat masina.

Pentru 2018, Audi are planuri mari. Nemtii de la Ingolstadt pregatesc sa lanseze cate o masina la fiecare trei saptamani. Un calcul sumar arata ca ar putea fi lansate 17 masini noi intr-un singur an. Realizabil? Ramane de vazut. Cele mai asteptate modele sunt: noul Q8, noul Q3, o noua versiune a lui A1, o noua generatie de A6 sau o noua versiune de Audi RS5 Sportback.

Aston Martin va scoate la lumina Vantage, rivalul lui Porsche 911. Se cunosc deja cateva informatii despre Vantage: motor V8 de 4.0 litri. Va atinge 100 de km/h in 3,5 secunde si va avea o viteza maxima de 313 km/h. Asteptata este si lansarea Aston Martin DBX, primul SUV din istoria marcii.

Supercarul va fi construit manual in totalitate si toti specialistii anunta ca este schimbarea de care Aston Marin are nevoie in acest moment.

Lexus LS va ajunge in 2018 la cea de-a cincea generatie. Automobilul va avea ca si competitori directi nume consacrate precum Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 sau Audi A8. Printre noutatile noului Lexus LS se numara noul sistem de control al sasiului VDIM si pachetul Lexus Safety Sistem+.

Volkswagen Passat va trece si el printr-o restilizare. Automobilul cu preturi ce pornesc in Romania de la 22.000 de euro se va mandri cu un design robust si mai multe optiuni multimedia. Și la capitolul siguranta, noul Passat va excela. Masina va avea in echiparea standard asistenta la franarea de urgenta si sistemul de protectie in caz de impact.

, , ,