Ce se întâmplă când refuzi un bărbat

Este normal să nu acționezi întotdeauna cu spontaneitate atunci când partenerul tău îți face o propunere, dar nu ar trebui să îți faci un obicei din a-l refuza. Poate că nu îți va arăta pe moment cât de mult l-ai dezamăgit, însă cu timpul vei observa că ceva s-a schimbat în comportamentul lui față de tine. Să nu fii surprinsă dacă îți va aplica același „tratament” pe viitor.  

Indiferent de motivele pe care le ai pentru a refuza o propunere venită din partea partenerului tău, ia în considerare ceea ce se va întâmpla în relația ta după aceea. Citește în galerie cinci lucruri care se schimbă treptat în relație după ce refuzi periodic un bărbat, fie că este vorba despre o partidă de sex sau despre o plimbare spontană.

Ce se întâmplă când refuzi un bărbat

Îl împingi să facă lucruri de unul singur

Atunci când îți refuzi partenerul constant, îl îndepărtezi de tine. Cu timpul nu va mai veni la tine cu nicio propunere, ci va prefera să facă lucruri de unul singur ori cu prietenii lui. Bineînțeles, nu te încurajăm să accepți toate propunerile lui, mai ales dacă nu te simți deloc confortabil cu ele, ci să te gândești bine înainte de a-i arunca un „nu” disprețuitor.

Îi rănești sentimentele

Chiar dacă bărbații sunt mai putenici decât noi, femeile, nu înseamnă că nu au și ei suflet. Atunci când vine entuziasmat la tine și îți propune să încercați o nouă poziție erotică ori să ieșiți într-un loc nou, nu îl trata cu o expresie plictisită. Dacă chiar nu îți dorești să îi accepți propunerea, găsește un motiv bun pentru care îl refuzi. De asemenea, ai grijă la tonul pe care îl folosești, altfel îl vei face să sufere.

Îi stârnești tentația de a te înșela

Faptul că nu pari niciodată disponibilă pentru partenerul tău îi va sădi în minte ideea de a te înșela. Astfel, îi poți cumpăra chiar tu „bilet” către brațele altei femei, una care îi demonstrează că este disponibilă pentru el. Are nevoie lângă el de o femeie care să îi fie alături și să îi susțină ideile. Dacă va vedea în altă parte ceea ce nu găsește la tine, nu va sta prea mult pe gânduri înainte să plece.

Îi demonstrezi că nu mai ești interesată de el

Dacă la început erai în stare de orice pentru a-l cuceri, iar acum nu mai faci nimic deosebit, la ce crezi că se poate gândi? Este evident că va ajunge treptat să credă că nu mai ești interesată de el și că propunerile lui te enervează.

Sapi gropa unei relații nefericite

De fiecare dată când îți refuzi partenerul, fără să îți dai seama, mai sapi puțin la groapa relației tale. Legătura dintre voi devine tot mai vulnerabilă pe zi ce trece. Faptul că nu mai faceți lucruri împreună, cel puțin nu unele care să mențină vie flacăra pasiunii, vă îndepărtează unul de altul. Când veți realiza că sunteți la un pas de despărțire, s-ar putea să fie prea târziu.

, ,