Buchetele de flori – un gest frumos si deosebit

barbatii daruiesc buchete de flori femeilor

 

In urma cu mai multi ani  a darui un buchet de flori femeilor era ceva deosebit dar si frumos in acelasi timp. Vedeam pe strada baieti cu trandafiri rosii in mana care isi asteptau prietena zambitori si  entuziasti de intalnirea cu iubita lor. Totodata ni s-a mai intamplat sa surprindem chiar momentul in care baiatul ii daruia fetei buchetul cu flori, aceasta fiind fericita si emotionata de gestul prietenului ei.

Barbatii daruiesc buchete de flori femeilor

Dar din pacate astfel de gesturi sunt tot mai rare cel putin pe strada nu prea mai vedem baieti cu buchete de flori in mana care isi asteapta nerabdatori iubita pentru a-i darui acel buchet de flori si pentru a o strange in brate.

Cu atat mai mult un astfel de gest in ziua de azi este mai deosebit si mai romantic decat in mod normal. De aceea femeile apreciaza cu atat mai mult un astfel de gest cu cat acesta a devenit tot mai rar. De regula gestul de a  darui buchete de flori femeilor functioneaza de cele mai multe ori florile avand capacitatea de a infrumuseta si innobila orice chip si reprezinta punctul sensibil al oricarei femei.

Chiar daca e vorba de transmiterea unui mesaj sentimental , de apreciere sau de felicitare  buchetele de flori sunt binevenite  si apreciate de orice femeie chiar daca aceasta iti este prietena, iubita, mama, sora sau bunica. Un buchet de flori daruit unei femei implica multe sentimente si apreciere pentru ea indiferent ca e vorba de iubire maternala sau de alt fel.

,