Brosele cu perle: un MUST in 2017-2018!

Pentru foarte mult timp, brosele cu perle au fost considerate cartea de vizita a regalitatilor si un semn clar al opulentei, cat si o dovada a feminitatii si delicatetei nemarginite. Noul sezon le readuce in centrul atentiei, adaugandu-le o doza de modernitate. 

Care este elementul noutatii? Este simplu. In afara de faptul ca brosele cu perle se regasesc in diferite dimensiuni, de la cele mai supradimensionate si pana la cele mai mici, ele pot fi integrate in tinute pentru orice fel de ocazie. Desigur, o brosa eleganta poate fi purtata intotdeauna alaturi de un sacou din catifea pentru o ocazie speciala.

Iata CUM sa le porti!

Totusi, ce ar fi sa incerci o noua abordare? Alege o camasa alba, asimetrica, la care sa adaugi o brosa de dimensiuni mari, cu perle si alte pietre colorate si pe care sa o porti impreuna cu o pereche uzata de jeansi. Suna cel putin “eclectic” insa rezultatul va fi un contrast interesant, foarte bine controlat.

Desigur, brosele au inceput sa capete din ce in ce mai mult credit. Aceastea pot decora absolut orice, asta insemnand mai mult decat o camasa sau un sacou.

Joaca-te cu limitele imaginatiei tale si incearca sa le gasesti noi intrebuintari. Poti decora o pereche de pantaloni cu un astfel de obiect sau poti chiar sa aplici o brosa pe alte accesorii, precum o geanta sau chiar o pereche de pantofi.

Cu cat mai original cu atat mai bine!

Sursa: https://www.marieclaire.ro/tendinte-toamna-iarna-2017-2018-brose-cu-perle/