Afla perioada ta de fertilitate cu un calculator de ovulatie

calculator ovulatieDaca doresti sa devii parinte sau vrei sa eviti acest lucru, cu un calculator de ovulatie poti sa aflii foarte usor perioada in care fertilitatea ta este maxima.

Ovulatia este procesul prin care este eliminat un ovul din ovarele femeii, atunci cand ajunge la maturitate, acesta este perioada fertila a ciclului mentrual al femeii, atunci cand posibilitatea de a ramane insarcinata este foarte mare.

Perioada de ovulatie este diferita de la femeie la femei, acesta depinde de durata ciclului menstrual. Acesta aparate cu aproximativ doua saptamani inainte de ciclul mentrual , insa poate aparea mai devreme sau mai tarziu. Aacesta faza aprare doar o singura data la un ciclu mentrual.

Identificarea perioadei de ovulatie sau fertilitate

Pentru a identifica peroada de ovulatie exista foarte multe metode, printre acestea identificam metoda de detectare a zilelor fertile, care se face prin verificarea temperaturii corpului, pe o perioada de cateva luni, sau calculatorul de ovulatie, care prin interemdiul anumitor date, poate aproxima cu o precizie destul de mare, perioada in care fertilitatea este marita.

Calculatorul de ovulatie

Daca doresti o metoda eficienta si rapida pentru a afala perioada de ovulatie, poti accesa online un calculator de ovulatie pentru a afla perioada fertila a lunii, atunci cand sandale de a ramen insarcinata sunt sporite. Pentru a putea avea un rezultat precis trebuie introduse cu exactitate datele ultimilor trei mentruatii, iar acesta iti va genera automat, durata medie a ciclului dvs menstrual, data urmatoare zi de menstruatie si intervalul de fertilitate, atunci cand acesta este foarte crescuta, dar si cand acesta se apropie de final.

,