5 semne care îţi spun că nu te mai iubeşte

Ma iubeste, nu ma mai iubeste. Nu este cazul sa recurgi la vechiul joc cu petale de trandafir ca sa afli daca partenerul tau mai simte ceva pentru tine. Iata cateva “simptome” care iti vor spune clar…

iubit

Ai devenit “invizibila”
De ceva timp, desi traiti impreuna, se comporta ca un strain. Este rece si distant fata de tine, iar tu te simti de parca ai fi invizibila. Daca nu l-ai intreba de vorba, ar fi in stare sa nu comunice cu tine zile intregi. Cat despre iesiri in oras sau seri romantice, nici nu mai poate fi vorba. De cate ori ii propui asa ceva, raspunsul lui este invariabil: este obosit sau nu are timp. Este clar, s-a plictisit de tine!

Nu mai are chef de sex
A trecut o saptamana, doua, chiar o luna iar tu nu ai parte de nici un fel de “actiune”. Iar scuzele lui par cusute cu ata alba: ba e obosit si nu are chef, ba adoarme inainte ca tu sa-ti faci ritualul de infrumusetare. Iar daca esti suspicioasa si il intrebi daca nu cumva are pe alta, devine si mai irascibil. O femeie isi da seama foarte repede daca partenerul ei mai este atras de ea. Asa ca asculta-ti instinctul si convoaca-l la o discutie serioasa.

Nu-ti raspunde la “te iubesc”
Daca inainte va intreceati in declaratii de dragoste, acum doar tu mai rostesti cuvintele magice “te iubesc”. Iar reactia lui nu este deloc magulitoare. Ba iti raspunde cu o mangaiere, ba rosteste un “si eu” rapid, fara sa te priveasca. Sau, si mai grav, iti spune, sec, “multumesc”. Acesta nu este cu siguranta un semn bun.
Vezi mai multe pe pagina urmatoare!

Iti cauta nod in papura
Inainte era ingaduitor si tandru. Acum se poarta ca o soacra: tot ceea ce spui sau faci este gresit si chiar simpla ta prezenta pare ca il enerveaza. Ba, mai mult, a inceput sa critice lucruri pe care pana atunci le gasea atragatoare la tine: daca te imbraci cu o rochie scurta nu ii mai pari sexy, ci vulgara. Pare ca ii face placere sa iti caute nod in papura pentru a avea motiv de cearta.

Te minte prea des
In ultimul timp, il prinzi mereu cu minciuna si, cand ii ceri explicatii, iti raspunde pe un ton agresiv. Iti reproseaza ca vrei sa-l tii legat sau ca vrei sa-i controlezi viata ori de cate ori il intrebi unde a fost. Daca ii propui sa iesiti in oras, iti spune ca sta peste program la serviciu, ca apoi sa afli ca a fost cu colegii la bar. Este clar ca prezenta ta nu ii mai este pe plac si cauta sa se debaraseze de tine.

, ,