5 feluri de a-i arata iubitei ca tii la ea

E tipic masculin. Barbatii – unii dintre ei – se feresc sa spuna te iubesc. Fie ca ei singuri considera ca nu trebuie, ca nu e potrivit, ca devin mai putin barbati, fie ca sunt influentati si “educati” de anturaj ca unei femei nu trebuie sa ii spui asta, un lucru e sigur. Unii dintre ei nu o prea spun si  de aceasta categorie cel mai bine e sa avem grija sa invete sa o spuna sau macar sa o arate. Ori, sa o evitam daca nu vrem sa traim langa un barbat care inca mai copilareste si nu e destul de puternic sa spuna “te iubesc” si sa faca o femeie fericita.

Pentru ca se scriu articole dedicate in totalitate femeilor, despre cum sa faca ele si ce, cum sa se poarte si cum sa vorbeasca, ar fi momentul sa adresam si un articol barbatilor, pentru ca una peste alta, femeile stiu oricum ce au  de facut si nu ele sunt cele care trag inapoi.

Asadar, acest articol este dedicat atat femeilor, dar mai ales barbatilor. Domnilor,  daca inca mai doriti sa pastrati langa dumneavoastra femeia care se pare ca va iubeste, luati masuri!

5-feluri-de-a-i-arata-iubitei-ca-tii-la-ea

Iata cateva metode prin care sa-i arati ca o iubesti:

Daca te numeri printre cei care inca evita sa spuna “te iubesc” sau se considera mai putin barbati daca o spun, luand-o drept un act de umilinta, afla cea mai importanta metoda pentru tine: fii fericit, nu trebuie sa i-o spui daca stii sa i-o arati. Poarta-te deci cum se cuvine, vorbeste-i frumos, comporta-te cu finete si ofera-i siguranta.

  1. Arata-i ca o sprijini totdeauna in orice alege sa faca. Nu-i spune “fa ce vrei”, “fa cum stii tu”, etc, ci implica-te in problemele ei. Arata-i ca iti pasa, spune-i sa-ti povesteasca despre ce e vorba, ajut-o sa ia cea mai buna decizie, sustine-o in ceea ce-i place incercand sa intelegi de ce ii place, nu judecand ca n-ar trebui sa aleaga asta.
  2. Vorbeste cu ea. Femeilor le place sa vorbeasca. Nu pentru ca sporovaie aiurea asa cum credeti voi, domnilor, ci pentru ca sunt panicate, grijulii si le pasa. Vor sa vorbeasca pentru ca lucrurile sa fie totdeauna clare; asadar vorbeste cu ea, spune-i problemele tale si asculta problemele ei (chiar daca mereu aceleasi). Se va simti protejata si ajutata si se va bucura ca ai incredere in ea, la randul tau spre a-i spune problemele tale.
  3. Nu gandi ca problemele tale te privesc pe tine si atat. Ignorand-o si lasand-o in afara grijilor tale se va simti eliminata si va considera ca nu ai destula incredere. Nu uita, o femeie intotdeauna te va ajuta atunci cand ai nevoie si niciodata nu se va duce sa spuna mai departe problema ta. PS: Nici nu va rade, oricare ar fi problema cu care te confrunti. Deci nu te izola! Asa va vedea ca si ea conteaza pentru tine.
  4. Ofera-i flori fara motiv. Fie ca e un trandafir, fie o lalea sau o floare de camp, important e gestul. Nicio femeie nu va spune in gand “mi-a adus o lalea, putea sa-mi aduca un buchet”, niciodata! Ci intotdeauna se va bucura de gestul tau. Nu astepta cele 4 ocazii ale anului: 1 martie, 8 martie, Pastele si ziua ei.
  5. Ia-ti o zi libera si spune-i “astazi imi voi petrece timpul cu tine”. Va fi o mare surpriza si fii sigur ca va lasa orice alt plan pentru asta. Femeile stiu sa primeasca o surpriza, spre deosebire de dumeavoastra, domnilor care de cele mai multe ori trebuie sa fiti anuntati cu 2 saptamani inainte ca vi se pregateste o surpriza ca nu cumva sa nu gasiti timp pentru ea…

Fa toate acestea si ea te va iubi nespus de mult.

, ,