4 masuri OBLIGATORII cand pleci la drum lung cu micutul tau

Ne aflam in plin sezon al calatoriilor si al vacantelor. Daca si tu te pregatesti sa pleci in concediu, alaturi de familia ta, trebuie sa cunosti cateva reguli de baza. Atunci cand pleci la drum cu micutul tau, ai o responsabilitate importanta! Trebuie sa te asiguri ca va aflati in deplina siguranta, oriunde ati merge.

Iata 4 lucruri importante pe care TREBUIE sa le iei in considerare atunci cand parcurgi distante lungi cu masina!

  1. Verificarea automobilului

verificarea automobilului

Cand pleci la drum lung cu masina, este necesar sa ii faci o verificare de rutina, pentru a fi sigura ca aceasta ruleaza in conditii optime. Mici nereguli pot compromite concediul si, mai mult, va pot pune viata in pericol. Unul dintre elementele de care ar trebui sa tii cont este sistemul de suspensii. Starea acestuia este esentiala pentru buna functionare a autoturismului. Daca ai nevoie de ajutor, pe rao auto sunt disponibile suspensii pentru masina ta, cat si un serviciu de consultanta. Asadar, nu ezita sa apelezi la profesionisti!

  1. Trusa de medicamente

trusa de medicamente din masina

Pentru ca veti fi departe de casa, este esential sa existe, in automobil, o trusa de prim ajutor si cateva medicamente de baza. Le poti gasi pe toate pe https://www.minifarmonline.ro/farmacie, de unde le poti comanda online. Include, in bagaj, produse impotriva greturilor, problemelor digestive si diferitelor tipuri de dureri. De asemenea, ia cu tine si plasturi, comprese sterile si solutii dezinfectante pentru eventuale rani sau accidentari. Astfel, vei avea totul pus la punct si vei putea calatori fara griji!

  1. Confortul copilului

confortul copilului in masina

Cei mici au un grad de rezistenta mai scazut decat al adultilor, cand vine vorba de drumuri lungi, petrecute in masina. Copiii se plictisesc extrem de repede, exprimandu-si starea de nervozitate prin plans si agitatie. Asadar, este important sa ai grija de micut si sa iei toate masurile pentru ca el sa se simta confortabil. Cand faceti pauze, hraneste-l, leagana-l si vorbeste cu el, pentru a-i distrage atentia de la drumul lung si obositor.

  1. Starea fizica si psihica a soferului

Starea fizica si psihica a soferului este obosita

Daca tu esti cea care va conduce autoturismului, este extrem de important sa te odihnesti in noaptea de dinaintea plecarii. Doar in acest fel vei putea fi concentrata si atenta pe toata durata drumului. De asemenea, nu uita sa te hranesti si sa te hidratezi corespunzator, pentru a avea o stare generala buna. Totodata, nu uita sa faci mici pauze, din ora in ora, pentru a-ti relaxa corpul si pentru a fi gata sa reiei traseul. Daca vei tine cont de aceste reguli, atat tu, cat si familia ta, veti fi in deplina siguranta!

Asadar, daca planuiesti sa pleci la drum cu micutul tau, tine cont de aceste sfaturi, pentru a te bucura de o vacanta placuta, sigura si confortabila!

, ,